LED Verlichting

Led bouwlamp

 

LED-verlichting is uitgegroeid tot een belangrijke kracht in de industriële verlichting veld met hun voordelen van effectieve, lage ruis, flexibel, energie-efficiënt en kosten efficiënt. Het gebruik van LED buizen is gebruikelijker dan ooit tevoren binnen de industrie.

LED-lampen zijn in toenemende mate uitgegroeid tot een primaire keuze in de huidige wereld van hoge druk en temperatuur plasma verlichting, starre en flexibele armatuur verlichting. Light Emitting Diode groeien in populariteit, met LED solid state technologie en LED-verlichting steeds de golf van de toekomst in lightingManufacturing. Met het resultaat, verstrekt de Licht Emitterende Diode uniek een grote verscheidenheid van verlichting, met de optie van kleurenverandering samen met vervaardigde en in vaste toestand lichtbronopties.

Vanwege het betrekkelijk lage rendement van de fluorescentielampen en de steeds terugkerende problemen met zelfontledende flecten, zijn plasmalampen nog niet aangeslagen en zijn zij hoofdzakelijk vervangen door LED-banden. Veel nieuwere smalle fluorescentielampen zijn verboden voor gebruik in industriële omgevingen, ondanks hun lage rendement.

Light Emitting Diode industriële verlichting is een van de beste alternatieven ter vervanging van industriële verlichting met fluorescentielampen die worden geplaatst in ruimten met veel warmte en vocht en waar de smalle lichtbundel die door de lucht wordt verstrooid, de lamp vaak doet breken.

LED’s maken gebruik van innovatieve materialen die vroeger werden gebruikt in krachtige verlichting om hetzelfde hoge vermogen af te geven, maar dan aangepast aan de vereisten inzake spotgrootte, bundelspreiding en temperatuur.

Met industriële led-lichtbronnen uitgerust met led-drivers kunnen ze tot 35 lumen per watt aan en zijn ze ideaal voor bedrijven met een jaarlijkse elektriciteitsrekening van meer dan 1000 dollar.

Dankzij de LED-technologie is de energie die nodig is om ze van stroom te voorzien minimaal en kunnen ze worden aangebracht op plaatsen waar conventionele verlichting niet kan worden geïnstalleerd. Deze nieuwe technologie wordt beschouwd als de meest efficiënte en duurzame voor verlichting, met een levensduur tot 80% hoeft u uw LED-lichtbron nooit te vervangen.

Het gebruik van LED-verlichting voor uw bedrijf zal onnodig te zeggen een mooi verschil maken voor de klant in vergelijking met de conventionele soorten verlichting die we gewoonlijk gebruiken en die soms meer kunnen kosten dan u denkt.

 

LEES MEER : 

noodverlichting

led panelen