Hoge prestaties

High performance

 

Wat betekent dit? High performance individuen beschikken over een groot vermogen om succes te stimuleren in hun persoonlijke, sociale en/of carrièreleven. Soms maakt het niet uit hoe deskundig u bent als persoon, u hebt misschien niet het vermogen om anderen aan te moedigen en het kan uw eigen gevoel van mentaal welzijn bedreigen. Als u zich niet elke dag verkwikt voelt, verhoog dan uw coaching en high performance development activiteiten.

Het vermogen om hoge prestaties af te dwingen komt voort uit de geduldige peilen en TasA-tactieken die veel individuen die we de afgelopen jaren hebben gevolgd, hebben gemaakt. Als u in staat bent uw hoge prestatiekenmerken te ontwikkelen, zult u het vermogen ontwikkelen om ze af te dwingen in uw persoonlijk, sociaal en loopbaanleven.

o Zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen

De eerste stap naar hoge prestaties is het hebben van zelfvertrouwen en zelfrespect. Het traditionele concept van zelfvertrouwen kan nutteloos voor u zijn als u onder grote druk van het bedrijfsleven staat om aan alle verwachte normen te voldoen. Zelfvertrouwen is een besef dat je in staat bent je eigen lot te bepalen vanuit jezelf. Soms was het grootste vertrouwen dat ik had zelfvertrouwen dat niet afhankelijk was van externe krachten en goedkeuring, ik was in staat om op te staan en mijn werk te doen terwijl absolute teamleden bezorgd waren of ik zou falen.

o uw eigen strategieën aan te passen

Er bestaan veel hokjes die mensen gebruiken om de zin van hun leven te verbergen. Ze kunnen zo diep verankerd zijn in die van jezelf dat het heel moeilijk is te begrijpen wat ze betekenen. Als je eenmaal de kunst onder de knie hebt om je eigen strategieën aan te passen, is het gemakkelijker om ze te koppelen aan een duidelijke zin van doel en richting.

o zelfreflectie

Als je eenmaal superieur zelfverzekerd bent geworden, neemt je gevoel van eigenwaarde automatisch toe en begrijp je dat je innerlijke tegenover je uiterlijke persoonlijkheid staat. Je fysieke lichaam en karakter kunnen veranderingen ondergaan, maar daaronder zul je een pad kennen. Door naar binnen te kijken voor antwoorden en een dagboek te beginnen, zul je bevrijd worden van je innerlijke en uiterlijke conflicten, je zult ook in de schoenen van de Doctors staan. Verandering is een fysiek proces, maar het gaat erom hoe je het bekijkt en erop reageert.

o betekenis creëren

Doelen hebben in je dagelijkse routine zal je helpen je te concentreren op wat belangrijk is. Als je in contact komt met wat voor jou belangrijk is en je eigen leven in balans houdt, kun je anderen leiden.

zelf en de macht om te kiezen

Waardigheid, respect en integriteit zijn emotionele toestanden die u uit uw vroegere loopbaan meebrengt. Als u ze in uw leven houdt, zal dat uw persoonlijke ontwikkeling ten goede komen. Dit zal je helpen om doelen te stellen die duidelijk, haalbaar en reëel zijn.

o zelfacceptatie

Tenslotte moet je jezelf accepteren zoals je bent. Je bent een levenslange zelfverkenner geweest en je realiseert het je nog maar net. De enige persoon die je echt kunt veranderen ben jezelf. Het beschermen van je kwetsbare zelf en het ontkennen van eventuele schade die je aan anderen hebt toegebracht, zal alleen de oude versie van jezelf in stand houden. Om verandering te bewerkstelligen is zelfacceptatie, het erkennen van je eigen tekortkomingen en mislukkingen van het grootste belang. Maak een afspraak om aan zelfreflectie te doen in plaats van een externe beoordeling om te voorkomen dat het in de eerste plaats gebeurt. Het doel is positief te zijn om de destructieve kracht van negatieve emoties die uit gebeurtenissen kunnen voortkomen, te kunnen zien.

 

LEES MEER :

Sportpsycholoog

Bedrijfstrainingen